Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Bij Marathon Verhuur heeft u de keuze uit een uitgebreid wagenpark van recente huurvoertuigen van gerenommeerde merken, verdeeld over twee locaties in Brugge en Oostende. Elk voertuig wordt regelmatig onderhouden en grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat u van een veilige en comfortabele rit kunt genieten. Of u nu op zoek bent naar een vlotte stadsauto of een handige verhuiswagen met laadklep, u vindt zeker een voertuig dat perfect past bij uw plannen.


Marathon Verhuur is al meer dan 20 jaar actief in de transport- en verhuursector. We bieden flexibele huurperiodes, zodat u kunt kiezen tussen korte ritten of langere avonturen. Naast kwaliteitsvolle en goed onderhouden voertuigen, kunt u bij ons ook diverse verhuisaccessoires online huren.

Met onze online reserveringstool kunt u in een paar klikken uw gewenste auto selecteren, de afhaal- en terugbrenglocatie bepalen en de huurperiode kiezen. Een voertuig reserveren is zelfs mogelijk op korte termijn, tot op de dag van afhaling, terwijl ook lange termijn huren een optie is.

 

Bij de reservatie ontdekt u onmiddellijk uw huurprijs, waarborg en omniumverzekering inbegrepen, waarna u wordt gecontacteerd ter bevestiging. Onze tarieven omvatten verzekeringen en pechhulp, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw rit. Snel, duidelijk en zonder verborgen kosten!

 

Heeft u een verhuiswagen of bestelauto nodig voor een verhuis naar het buitenland? Bij het huren van een voertuig voor enkele dagen en een afstand van meer dan 500 km biedt Marathon een fikse korting op de kilometerprijs. Zo wordt het verhuistransport financieel veel aantrekkelijker!

Van plan om lange afstanden te rijden?

Rijdt u meer dan 500 km per dag? 

Geniet dan van een extra kilometerkorting!